Heart Chat Bubble

Hard work work!

Nu har jag börjat jobba! Inte som det jag är utbildad till utan jag är tillbaka på ruta ett(!) Jag sitter i kassan i en liten mysig butik i Nacka. Känns ganska bra, jag trivs!
 
Jag kommer att jobba där samtidigt som jag söker jobb. Men nu är jag lugn iaf. En sak har ordnat upp sig! :) 
 
 
PISS väder är det ute i alla fall just nu. Höll på att blåsa bort och bli sönder pickad av iskallt regn när jag var ute med hunden! Nu längtar jag mer än någonsin till SOMMAREN! :D Blir glad bara jag tänker på sommar!
Vi är ute med våran båt och Crousar i sommras!
 
Här är jag till vänser i mitt långa fina blonda hår (som jag saknar nu när jag ser bilden), i mitten sitter min syster Madeleine och till höger är min fina Mamma! :)

MOVE YOURE BODY!

Beyonce´s låt Move youre body är min pepp-låt! Älskar den låten och videon, den får mig att sakna dansen som var en stor del av mitt liv förut! Dags att ta tag kanske?
(bild från google)

Underbart och lite bittert!

Min vecka hade knappt kunnat vara bättre! Eller jo det hade den kunnat vara men den har hittills varit riktigt bra med lite bittertankar som har förstört helheten lite ;)
 
Veckan började riktigt bra! Min "gamla familj" (Pappa, Mamma, Min syster och jag) träffades spontant hemma hos min syster och åt middag, laxpaket med pestopasta- Gott! Mamma och pappa åkte ganska tidigt efter maten men jag stannade kvar och skrattade, pratade liiite liite allvar och skrattade lite till åt gamla kort och minnen! Det här hittade min syster i påsen med gamla kort. Vi skrattade så vi tjööt, min syster var ett Spice Girls fan om det inte framgår här ;)
 
Sen har vi ju haft ett UNDERBART men KALLT väder den här veckan!! Shit vad fint det är och Shit var fint ställe jag bor på!!
 
Att komma och hämta barnen hos dagmamman och möta detta nere vid parken vid sjön i vårt område får en att inse att man är ganska lyckligt lottad. I helgen ska jag försöka pressa in skridskoåkning på isen nedanför!
 
Här är min underbara lilla Melvin med en "mössa" hemma hos min mamma och pappa:)
 
Och här sitter jag nu då och fryser och deppade tills jag såg veckans bilder och blev faktiskt ganska sur på mig själv! Haha
 
Imorn ska jag på "arbetsintervju" (har tyyp fått jobbet redan vad jag förstår). Jag ska jobba kvällar i en matbutik för att få in lite extra pengar. Vi har ju en sommar som vi vill uppleva till max, så på med arbetarbyxorna!!
 
Sen har jag en helg full med aktiviteter! Uppdatering kommer! 
 

What would you do?

Haft en bra dag idag, käkade lunch med mamma. Superfräsch nyttig plockmat, vi äter alltid lunch där när jag kommer på hennes lunch då det ligger alldeles i närheten :)
 
Hela kvällen i går satt jag och sökte jobb, jag tyckte det var ganska roligt då jag hittade massa jobb jag faktiskt verkligen ville ha. Lite tråkigare när man bara har fått "tack för att du sökt tjänsten, vi återkommer..." autosvar idag.
Jag vill ju ha ett mail där det står "Fan, vad soft du verkar vara. Dig vill vi ha!" Men njaa, riktigt så fungerar det inte...
 
Måste sätta upp saker i min kalender som jag har att se fram emot. Har verkligen ingenting sånt nu och det är riktigt deppigt. Jag brukar ALLTID ha uppsatta mål och saker att se fram emot. Men nada!
 
Detta ska jag ha i åtanke när jag ska planera lite...

Mycket men ändå ingenting!

Igår var jag på jobb intervju. Vill verkligen ha det jobbet så nu går jag och är nervös inför samtalet som kommer att komma när som helst fram till Fredag. Om jag inte har fått jobbet så skulle jag vilja att hon ringde nu och sa det, så att jag inte går och hoppas varje dag till på fredag.

Bild:http://www.campus.se/Karriartips/Intervjun/Articles/Lon-pa-intervjun---sa-gor-du

Man har ju ingen aning om man sumpade det helt, eller om man passade precis det dom sökte. Ena sekunden känns det som att det gick jätte bra men sen när man tänker igenom lite till så kommer man på vissa saker som man kanske inte borde ha sagt.

Aja, händer mycket nu fast ändå ingenting. En annan sak som jag är nervös över är att jag ska till vårdcentralen i morgon men jag vet inte alls hur det kommer gå. Om det går så blir det en STOR lycka i mitt liv. Annars en STOR besvikelse. Ungefär som med jobbet som är på gång.

Och nästa vecka har jag tid för att besiktiga bilen, första gången sen jag köpte den så det är jag också lite nervös för om den ska gå igenom felfritt eller om den får nedslag på någonting. Jag har ju ingen aning, tycke inte om att inte ha någon aning.

 

Om allting går som jag vill nu dom här två veckorna kommer jag vara sååå lycklig!!!


Lite lycka tack!

I morgon börjar min resa till total fullständig lycka. Japp! Okej jag har inget jobb men det är faktiskt det enda som inte är i sin ordning i mitt liv. Annars har jag faktiskt INGENTING att klaga och vara bitter över. Har underbara människor runt omkring mig och lyckades med ALLA mina mål 2012! Det är jag riktigt stolt över!
 
Det kanske är att jag inte har satt nya mål som gör att jag är lite "tung", jag kanske måste ha nåt att sikta mot, som lyfter mig och mitt smile!
 
Ska tänka lite ikväll på saker jag vill uppnå 2013. Detta ska vara några riktlinjer i alla fall!
 
 
 

Arbetslös WTF!?

Nej, det är så himla trist att vara arbetslös och gå runt och vänta på att någon ska nappa på CVt man har skickat runt till alla möjliga olika företag. Självförtroendet höjs inte till skyarna när man får mail dagligen där det står "tack för att du tog dig tid att söka tjänsten" ... "tyvärr har tjänsten tillsatts av en annan sökande".

Jag har faktiskt aldrig tidigare behövt söka jobb, när jag var outbildad. Jag hade då olika jobb från att jag var 16 tills jag fick barn vid 21 års ålder. Men nu helt plötsligt när jag tänkte satsa lite och utbilda mig för en gång skull. Nä, då får man inget jobb när man är klar... Skumt, skumt.

Jag kommer ju få ett jobb såklart, men jag tycker inte om när saker tar tid, vill att allt ska hända nu, nu, nu och på en gång allt samtidigt.
Då trivs jag som bäst!

Jag och mina vänner på Bröllop för ett år sedan!

Jag vill ha något att se fram emot nu, jag vill ha planer! Här var mitt liv ganska hektiskt. Heltidsstudent, mammaledig tillställningar hela tiden, Älskart!
 
Januari kanske är en "dvala månad". Vi får se, jag ska nog se till att skapa lite att göra nu framöver!