Heart Chat Bubble

Mysig helg i norrbyudde :)

I fredags eftermiddag lämnade jag bort Shamira och Ludvig till mamma och pappa, så åkte jag och Melvin upp till barndomskompisen Carros landställe i Norrbyudde :) Det var super mysigt.

Fredagkväll bestod av god mat och bubbla i jacuzzin med varsitt glas rosé.
  På lördag morgon åkte vi in till Grisslehamn och gick på marknad där jag fyndade ljusstakar, krukor och ramar. Sedan åt vi en god lunch på en terras vid vattnet, mycket trevlig restaurant.
  Lördagskvällen bestod av att äta räkor med aioli och Carros goda bröd med soltorkade tomater och basilika i. Vi gjorde lite roliga låtar (appen songify) och återigen bada i jacuzzin :) Och massa skitsnack!
  Söndagen blev en slappdag med sen frukost och promenad till stranden och förbi båthamnen, lite lunch och sedan fika. Efter det åkte jag hem!

Det var helt klart en välbehövlig helg för mig när Oskar öppnade och stängde hela helgen på jobbet (07.00-22.20) och Ludde är i en trotsperiod.

Idag börjar Oskar klockan tre så han har varit hemma och myst med oss hela morgonen. Han kommer inte hem förns elva ikväll så från och med nu blir jag hemma själv med barnen som just nu sover middag.

Lägger in bilder på mina loppisfynd senare ;)


Design by Tasnim RSS 2.0