Heart Chat Bubble

Be Yourself, Everyone Else is Already Taken

Haft en riktigt skön dag, sambon har varit borta så jag och barnen har varit själva hela dagen :) Massa bus helt enkelt. När barnen sov middag tog jag det också lugnt i soffan. Man får passa på!
Till middag blev det fullkornsris och egenkomponerad linsgryta som smaskades i av både mig och äldsta sonen!
Nu sover båda barnen så jag ska sätta på en film och mysa ner mig i soffan med ännu en kopp te.
HA EN MYSIG SÖNDAGSKVÄLL ALLIHOPA

Laddar

Idag laddar jag mina batterier så att jag ska orka med så mycket som möjligt nästa vecka! Är inte helt kry än så idag SKA jag ta det lugt!
Igår var det super trevligt att träffa tjejerna, vi skrattade MYCKET och pratade lite allvar och liite liite skit. God mat, vin, godis och chips hanns med också. Allt det en tjejkväll ska innehålla helt enkelt!
Nu ska jag plocka undan i köket sen ska jag tända brasan och sätta mig i soffan med en kopp honungste!
HAVE A NICE DAY

Act like a lady, think like a man!

Nu har jag färgat håret brunt. Har vart en blindie hela mitt liv med undantag under fjortistiden då jag var lite allt möjligt under några månaders tid. Nu har jag blivit mörk, lite mörkare än jag tänkte men jag blev nöjd! Ett tag iaf ;) Till sommaren kommer jag garanterat vara blond igen. Hör liksom till sommaren, ljust och fräscht! :)
Nu har jag såhär ett tag!
Nu ska jag åka på tjejmiddag, ikväll blir det hemma hos Therese med Thaimat och vin! Väldigt kul har vi varje gång! :)

Maskrosdryck!

Om du behöver rena kroppen, prova denna hälsodryck!

Tänkte dela med mig av en riktigt hälsodryck. Många kanske inte vet att maskrosen är ovanligt rik på vitaminer och näringsämnen. Maskrosen är ett väldigt effektivt avgiftningsmedel. Maskrosen innehåller mer A-vitamin än morötter, mer C-vitamin än tomater, lika mycket järn som spenat och mer kalium än bananer. Maskrosorna hälper också kroppen att bli av med överskottsvätska och avfallsprodukter.

Recept:

2 msk mjuka gröna selleriblad

1 msk färsk slätbladig persilja

8 myntablad

1 3/4 dl ananasjuice

15-20 droppar maskrosrottinktur (säljs i hälsokostaffärer)

2-3 droppar tabasco grön jalapeñosås

Sälleristjälk

Hur du gör:

1. Hacka selleriblad, slätbladig persilja och myntablad och lägg allt i en mixer. Tillsätt ananasjuice, maskrosrottinktur och jalapeñosås. Blanda på hög hastighet tills allt är väl blandat.

2. Häll blandningen genom en grov sil ner i ett glas med is. Garnera med en sälleristjälk och servera omedelbart.

 


Sjukling

Har känt mig lite krasslig i två dagar och idag känner jag mig frussen, tryck över bihålorna och allmänt dåsig. Inte bra för träningen men skönt att det kom innan jul!
Nu sitter jag med en kopp grönt te med citronsmak och kurerar mig själv, samtidigt som jag skriver ett litet mathäfte till min svägerska som ska gå ner i vikt. Jag har fått uppdraget att vara hennes kostråd och det ska bli jätte kul att få utnyttja mina kunskaper om nyttig och näringsrik mat. Ett stort intresse för mig!

Mina mått

Jag har börjar träna på allvar nu eftersom jag vill öka mina mått och öka kilona på vågen, här är mina startmått. Eller nästan, har kört på i ca 3 veckor redan.
Lår: 48cm
Vader: 30cm
Rumpa: 86cm
Midja: 63cm
Överarmar: 24cm
Underarmar: 22.5cm
Axlar: 95cm
Vikt:47
Allt ska alltså ökas på tills sommaren 2012. Jag kör lite omvänt, upp istället för ner. Jag tror det kommer ta minst fram till sommaren för att jag ska nå mitt ideal.